آغاز تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز و ماه مبارک رمضان
رئیس شبکه دامپزشکی بیرجند از آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، مراکز عرضه دام و کشتارگاه ها از 19 اسفندماه تا 21 فروردین 1403 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند ، دکتر عبداله حمزه ئی رئیس شبکه دامپزشکی از آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی، مراکز عرضه دام و کشتارگاهها از 19 اسفندماه تا 21 فروردین 1403 خبر داد.
وی افزود:در طی این طرح روزانه 4 اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی در دو شیفت کاری صبح و عصر بر مراکز عرضه محصولات خام دامی، سردخانه ها و کشتارگاه نظارت و کنترل ویژه دارند.
وی با اشاره به اینکه در طول سال نظارت و بازدید روزانه و مستمر از مراکز تولید، نگهداری و عرضه محصولات خام دامی توسط اکیپ های بهداشتی دامپزشکی صورت می گیرد، اظهار داشت: در مناسبت های ملی و مذهبی نظیر ماه مبارک رمضان، عید قربان، عید نوروز و... به دلیل افزایش عرضه و تقاضا فرآورده های خام دامی، دامپزشکی با اجرای طرح های تشدید نظارت بهداشتی در جهت تضمین سلامت و ارتقاء بهداشت عمومی جامعه گام بر می دارد.
حمزه ئی گفت: با موارد غیر بهداشتی و متخلفین طبق ضوابط و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور و با ارجاع به مراکز قضایی برخورد خواهد شد.
نظر دهید