• 1399/03/03 - 07:54
  • تعداد بازدید : 436
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

فضای محدود کشتار در کشتارگاه سنتی بشرویه

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه گفت: علی رغم تلاش جهت ارتقائ سطح بهداشت کشتارگاه ولی فضای کشتار کشتارگاه سنتی بشرویه بسیار محدود است.

 به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان  بشرویه، سید حمید عبدی رییس شبکه دامپزشکی شهرستان در بازدیدکشتارگاه شهرداری بشرویه گفت: از مهم ترین عواملی که در بهداشت گوشت نقش اساسی دارد کشتارگاه ها میباشند.

وی گفت کشتارگاه شهرداری بشرویه سنتی می باشد  ولی مجموعه شهرداری بشرویه تمام تلاش خود را جهت ارتقاءسطح بهداشتی ان انجام داده است. در این کشتارگاه عملیات پوست کنی دام بر روی خط کشتار(ریل) صوت میگیرد و بنابراین آلودگی ثانوی گوشت (نظیر کشیده شدن لاشه دام برروی زمین) کم   میشود.

عبدی افزود: خوشبختانه عملیات بهسازی در چند سال اخیر از جمله نصب پیش سرد،حذف در و پنجره اضافه، کاشی کاری، لوله کشی، کف سازی، نصب جرثقیل،کامیونت استاندارد حمل لاشه ، ایجاد حوضچه های آهکی ، فضای سبز ،رنگ آمیزی ،آسفالت محوطه ،تجهیز کشتارگاه به دوربین مدار بسته ،نصب توری در وپنجره ها،نصب شیر آلات اهرمی و تجهیز اسطبل انتظار کشتار  انجام گردیده است ولی معضلات اصلی از جمله فضای کم کشتار ،نبوده پرده هوا در ورودی وفضای کم جهت حفر چاه دفع ضایعات گریبانگر این کشتارگاه می باشد  .

عبدی با بیان اینکه  بیماری تب خونریزی دهنده کریمه-کنگو که یکی از محل های انتقال آن کشتارگاهها می باشد افزود: این بیماری حاد تب دار و خونریزی دهنده و بین انسان و دام مشترک است و با توجه به اینکه این بیماری از طریق گزش کنه و یا تماس خون یاترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل میشود توصیه میشود لاشه کشتار به مدت 24 ساعت در اتاق پیش سرد کن باشد زیرا باعث از بین رفتن این بیماری و تضمین سلامت مصرف کنندگان بمی شود.

وی افزود:پیش سردکن موجود در کشتارگاه شهرداری بشرویه ظرفیت نگهداری گوشت استحصالی حاصل از کشتار هر روز را دارا می باشد . وی به مزایای وجود پیش سردکن در کشتارگاه ها اشاره کردوافزود: سالم سازی گوشت،ترد شدن گوشت ، از بین رفتن بیماری گوشت به خصوص تب کریمه-کنگو، طبخ بهتر گوشت، حفظ کیفیت گوشت و حذف پاتوژن های احتمالی در گوشت از جمله این مزیت هامی باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ماهیانه به طور میانگین  30راس گاو ،پنج نفر شتر وصد راس گوسفند وبز در این کشتارگاه تحت نظارت وبازرسی بازرسان بهداشتی دامپزشکی کشتار انجام می گردد.

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار مهم,اخبار شبکه دامپزشکی بشرویه
  • کد خبر : 252252
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه