• 1397/09/19 - 07:39
  • تعداد بازدید : 781
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

داروخانه دامی متخلف جریمه شد/ با داروخانه های متخلف برخورد قاطع می شود

داروخانه دامی به علت گرانفروشی به مراجع قضایی معرفی و جریمه شد.

 

رئیس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: طی بازدید کارشناسان دارویی استان یک داروخانه به دلیل گران فروشی جهت رسیدگی به تخلفات و طی مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی معرفی و به پرداخت جریمه نقدی محکوم شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی است خراسان جنوبی، دکتر فاطمه صباغ زاده اظهار داشت: در راستای نظارت بر اجرای دستوالعمل رصد و پایش، ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی کشور و همچنین جلوگیری از قاچاق و توزیع بی رویه و بدون نسخه دارو، نظارت بر داروخانه های دامی استان بصورت مستمر اجرا می شود که طی این نظارت ها یک داروخانه دامی به علت گرانفروشی شناسایی و به مراجع قضایی معرفی و به پرداخت 6 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد .

وی تصریح کرد: جلوگیری از خرید و فروش داروهای قاچاق و خارج از چرخه توزیع و گران فروشی از جمله اهداف سازمان دامپزشکی است که طی بازدید های بعمل آمده از ابتدای اجرای این طرح تا کنون یک داروخانه به دلیل گرانفروشی جهت رسیدگی به تخلفات و طی مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی معرفی شده است.

رئیس اداره تشخیص و درمان دامپزشکی استان خاطر نشان کرد: کارشناسان دارویی استان در طی بازدید های مشترک خود با تعزیرات حکومتی و صنعت، معدن و تجارت درصورت مشاهده هرگونه تخلف و یا شناسایی موارد غیر بهداشتی اقدام به ضبط و آن را معدوم می کنند و همچنین با متخلفان از طریق مراجع قضایی بدون هیچگونه اغماض برخورد می شود.

صباغ زاده در پایان با اشاره به اینکه دامداران حتما پس از دریافت دارو به تاریخ تولید و انقضاء درج شده بر روی اقلام دارویی توجه کنند توصیه کرد: دامداران می‌توانند هرگونه تخلف در این خصوص را با شماره ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی  اداره کل دامپزشکی استان اطلاع دهند.

  • گروه خبری : دامپزشکی خراسان جنوبی,اخبار مهم,اخبار شهرستان ها,اخبار شبکه دامپزشکی بشرویه,اخبار شبکه دامپزشکی بیرجند,اخبار شبکه دامپزشکی خوسف,اخبار شبکه دامپزشکی سربیشه,اخبار شبکه دامپزشکی نهبندان,اخبار شبکه دامپزشکی درمیان,اخبار شبکه دامپزشکی سرایان,اخبار شبکه دامپزشکی فردوس,اخبار شبکه دامپزشکی طبس,اخبار شبکه دامپزشکی زیرکوه,اخبار شبکه دامپزشکی قاین,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 3218
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه