اجرای طرح پایش شیر خام در واحدهای تولیدی و مراکز جمع آوری شیر
دامپزشکی خراسان جنوبی طرح پایش شیر خام را در واحدهای تولیدی و مراکر جمع آوری شیر اجرا می کند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خراسان جنوبی با اعلام این خبر گفت: در اولین مرحله از این طرح اقدامات لازم در خصوص پایش و مراقبت از مراکز جمع آوری شیر وگاوداری های صنعتی و سنتی آغاز شده و تا پایان ماه جاری ادامه دارد که طی آن بیش از 60 واحد گاوداری با ظرفیت بالای 50 رأس در سطح استان انجام خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی، دکتر مریم ملکی هدف از پایش در این مرحله را بررسی بار میکروبی و تقلبات و باقیمانده آنتی بیوتیکی در شیر خام تولیدی گاوداریها عنوان کرد و افزود: همزمان با اجرای پایش در سطح گاوداری ها، مراکز عمده جمع آوری شیر خام نیز ممیزی می شوند.
وی بیان کرد: شیر و محصولات لبنی فرآورده هایی با اهمیت در برنامه غذایی هر خانوار بوده و به دلیل وجود ترکیباتی نظیر پروتئین ، چربی ، لاکتوز و املاح مختلف برای زندگی و سلامتی انسان لازم و ضروری می باشند ، بنابراین شیر مصرفی باید دارای کیفیت مطلوب و عاری از هر گونه آلودگی باشد تا هم نیازهای جامعه را تأمین و هم از انتقال بیماریهای گوناگون جلوگیری نماید.
نظر دهید