رصد و پایش مشترک دامپزشکی و محیط زیست از سد برکوه
به مناسبت هفته پدافند غیر عامل، شبکه دامپزشکی شهرستان سربیشه به همراه اداره حفاظت محیط زیست شهرستان از سد برکوه این شهرستان بازدید و پرندگان آبزی و کنار آبزی را مورد رصد و پایش قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سربیشه محمد راه انجام سرپرست این شبکه اظهار داشت: با توجه به اینکه شهرستان دارای بزرگترین مناطق حفاظت شده حیات وحش می باشد یکی از مهمترین وظایف شبکه دامپزشکی رصد و پایش بیماری های دامی در این مناطق بوده و خوشبختانه طی چند سال گذشته هیچ گونه بیماری در سطح حیات وحش شهرستان مشاهده نگردیده است و این امر مهم با ایمن سازی دام های اهلی، در روستاهای حاشیه مناطق حفاظت شده و رصد و پایش مستمر کارشناسان این شبکه صورت پذیرفته است.
وی گفت: به جهت بررسی بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان که هم اکنون با ورود به فصل سرد سال امکان بروز این بیماری وجود دارد با کارشناسان محیط زیست به پایش تالابها و آبگیرهای سطح شهرستان می پردازیم تا از عدم وجود این بیماری در پرندگان آبزی و کنار آبزی اطمینان حاصل شود.
نظر دهید