آسیب کارمند شبکه دامپزشکی طبس هنگام واکسیناسیون دام سنگین
کارمند شبکه دامپزشکی شهرستان طبس در جریان انجام واکسیناسیون دامهای سنگین دچار حادثه شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان طبس، کارمند دامپزشکی در جریان انجام واکسیناسیون دامهای سنگین دچار حادثه شد. این حادثه زمانی رخ داد که کارشناس دامپزشکی برای تزریق واکسن به یک رأس دام سنگین وارد جایگاه آن شد و حیوان به وی حمله نموده و او را مجروح ساخت.
دکتر محمد جلال هادیان رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان طبس ضمن ابراز نگرانی از وقوع چنین حوادثی اظهار کرد: واکسیناسیون دامهای سنگین یکی از پر ریسکترین بخشهای فعالیتهای میدانی دامپزشکی است.
وی تصریح نمود: کارکنان ما در شرایط سخت و گاهی خطرناک برای حفظ سلامت دام و پیشگیری از بیماریهای مشترک تلاش میکنند و لازم است توجه بیشتری به ایمنی محیط کار و تأمین تجهیزات استاندارد صورت گیرد و پیگیری لازم از طریق مقامات مسئول جهت قرار گرفتن شغل دامپزشکی در رده مشاغل سخت زیان آور با توجه به صدمات فیزیکی و شیمیایی و ابتلا به بیماری های خطرناک انجام گردد .