سه شنبه 21 بهمن 1404

flag
  • 1397/11/18 - 09:48
  • تعداد بازدید : 300
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ایمن سازی بیش از 100هزار دام سبک و سنگین علیه بیماری تب برفکی در شهرستان طبس

از ابتدای شروع طرح های تب برفکی در جمعیت دام سبک و سنگین بیش از 100 هزاردام علیه این بیماری واگیر و خطرناک توسط5 اکیپ شبکه دامپزشکی شهرستان طبس واکسینه شده اند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان طبس: رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ضمن اعلام این خبرگفت: بیماری تب برفكی یك بیماری ویروسی بسیار عفونی و بشدت واگیردار است، این بیماری به لحاظ شدت خسارات اقتصادی وتبعات اجتماعی یكی از موانع در تامین بهداشت و تولید دام و فرآورده های دامی محسوب می شود.

محمد جلال هادیان افزود: در راستای پیشگیری از سرایت این بیماری از ابتدای سال جاری در جمعیت دام سبک و سنگین بیش از 100هزار دام با برنامه ریزی وبصورت مستمر ایمن سازی گردیدند. واکسیناسیون و ایمن‌سازی دام‌ها و رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی قرنطینه‌ای در واحدهای دامداری موثرترین راه برای پیشگیری از این بیماری واگیر است.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شبکه دامپزشکی طبس
  • کد خبر : 6027
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور