سه شنبه 20 خرداد 1404

flag
  • 1400/04/27 - 07:32
  • تعداد بازدید : 519
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سهم قابل توجه شهرستان درمیان در تولید گوشت سفید در استان

رئیس شبکه دامپزشکی درمیان: در سه ماهه نخست سال بیش از یک میلیون و 400 هزار قطعه جوجه ریزی در شهرستان درمیان صورت پذیرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درمیان مهدی عارفی نیا با اعلام این خبر گفت : از ابتدای سال جاری با صدور مجوزهای جوجه ریزی ، یک میلیون و 404 هزار قطعه جوجه  در واحد های پرورش شهرستان پرورش یافته است .

وی با اشاره به اینکه شهرستان درمیان قطب تولید کننده گوشت سفید در استان می باشد تصریح کرد : طی این مدت بیش از دو هزارو 600 تن  گوشت سفید روانه بازارهای داخل و خارج استان گردید.

عارفی نیا با اشاره به رشد 17 درصدی جوجه ریزی نسبت به مشابه سال گذشته خاطر نشان کرد : در سه ماهه نخست سال 99، یک میلیون و 194 هزار و چهارصد و پنج قطعه جوجه ریزی صورت گرفت است.

رئیس شبکه دامپزشکی درمیان به پرورش دهندگان طیور توصیه کرد : ضمن توجه به هشدارهای دامپزشکی مبنی بر رعایت شرایط امنیت زیستی واحد پرورش خود، از رفت و امد غیر ضروری به واحد های دیگر خودداری نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ها,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 275655
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور