اطلاعیه بهداشتی ویژه عید سعید قربان
شبکه دامپزشکی شهرستان سربیشه در خصوص موارد لازم الاجرا توسط همشهریان در هنگام خرید دام قربانی و کشتار آن به مناسبت عید سعید قربان اولین توصیه های بهداشتی خود را منتشر نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سربیشه دکتر هادی کاووسی رئیس شبکه گفت: با توجه به شیوع موج پنجم کرونا در کشور رعایت دستورالعمل های بهداشتی در کشتارگاه و استفاده از ماسک، دستکش و رعایت فاصله اجتماعی الزامی بوده و از همشهریان محترم تقاضا مند است از تجمع در محیط کشتارگاه خودداری و موارد ذیل مورد توجه قرار گیرد:
- - ذبح عمومی صرفاٌ در کشتارگاه شهرستان و زیر نظر کارشناس دامپزشکی انجام شود.
- - کشتار دام در اماکن و معابر عمومی علاوه بر آلودگی محیطی، باعث انتقال بیماری های قابل انتقال بین حیوان و انسان چون تب مالت، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ، سیاه زخم می شود. همچنین از ذبح دام توسط افراد ناشناس و فاقد کارت بهداشتی خودداری نمایید.
- - در هنگام خرد کردن گوشت یا شستشوی آن (خصوصاً خانمهای باردار ) از دستکش و ماسک استفاده شود.
- - لاشه دام نذری را پس از ذبح به مدت 24 ساعت و آلایش خوراکی را مانند جگر،دل و.. را به مدت 48 ساعت در دمای یخچال (پیش سرد) نگهداری نموده و سپس مصرف نمایید.
- - در صورت نیاز به حضور در هنگام قربانی کردن دام، در کنار سلاخ، تنها یک نفر حضور داشته باشد.
- - از کلیه شهروندان تقاضا داریم همکاری لازم با اکیپ های عملیاتی نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی داشته باشند.
- - در صورت مشاهده موارد مشکوک از جمله تیره بودن، پرخونی، آب شدگی چربی ها و سایر علایم غیر طبیعی در لاشه با اکیپ های سیار و ثابت دامپزشکی شهرستان جهت معاینه لاشه تماس حاصل فرمایید.
نظر دهید