• 1403/07/30 - 07:54
  • تعداد بازدید : 355
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بر مواد اولیه و افزودنی‌های خوراک مصرفی کارخانجات تولید خوراک دام و طیور شهرستان فردوس

مواد اولیه و افزودنی‌های خوراک مصرفی کارخانجات خوراک دام و طیور بصورت دقیق نظارت می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فردوس، دکتر جواد اسماعیلی رئیس شبکه دامپزشکی گفت: مواد اولیه از قبیل افزودنی ها ، مکمل‌‌ها و نهاده‌های مورد استفاده در خوراک دام و پرندگان باید از کارخانجات و مراکز تولیدی معتبر تهیه گردد تا سلامت دام را به مخاطره نیندازد.

وی افزود: این مواد باید دارای شماره پروانه ساخت دامپزشکی، شماره سری ساخت (بچ) ، نشان سازمان دامپزشکی، تاریخ تولید و انقضا، آدرس دقیق محل کارخانه و واحد تولیدی باشند تا از سلامت محصول اطمینان حاصل گردد.

اسماعیلی اظهار داشت: کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی شبکه دامپزشکی فردوس در بازدید مشترک با نمایندگان مدیریت جهادکشاورزی، ضمن بازدید از کارخانجات خوراک دام و طیور و بررسی مواد اولیه مورد استفاده، تذکرات لازم را به متصدیان و مسئولین فنی بهداشتی ارائه و آنها را ملزم به رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی نمودند.

وی تأکید نمود: از محصولات تولیدی کارخانجات خوراک دام و طیور به صورت دوره ای و منظم نمونه برداری صورت گرفته و جهت بررسی و انجام آزمایشات مربوطه به آزمایشگاه مرجع اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی ارسال می گردد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فردوس تصریح کرد: دامداران و بهره‌برداران دام و طیور می‌توانند هرگونه تخلف احتمالی مشاهده شده در تهیه کنسانتره و خوراک دام و طیور با شماره تلفن‌ 32728406 به شبکه دامپزشکی فردوس اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی فردوس
  • کد خبر : 328705
کلمات کلیدی
وحید عبدالهی

وحید عبدالهی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید