سه شنبه 20 خرداد 1404

flag
  • 1401/04/18 - 08:27
  • تعداد بازدید : 572
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

گوشت دام قربانی بلافاصله پس از ذبح مصرف نشود

گوشت و آلایش دام مانند جگر و .. باید در یخچال بین دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد به مدت24 تا 48 ساعت نگهداری و بعد مصرف شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سربیشه دکتر هادی کاووسی اظهار داشت: نگه داری گوشت تازه در پیش سرد به مدت 24 ساعت  جهت ایجاد جمود نعشی در لاشه و به واسطه آن غیر فعال شدن ویروس احتمالی موجود در لاشه از جمله الزامات دامهای ذبح شده می باشد که پس از گذشت این مدت مصرف کنندگان می توانند با خیال راحت نسبت به قطعه بندی گوشت اقدام نمایند. البته دل و جگر تازه، باید ۴۸ ساعت در یخچال بمانند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 288095
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور