• 1403/03/10 - 11:37
  • تعداد بازدید : 496
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شبکه دامپزشکی شهرستان قاین اعلام کرد:

پرنده فروشی در سطح شهر ممنوع و پیگرد قضایی دارد

خرید و فروش و نقل و انتقال غیر بهداشتی پرندگان علاوه بر خسارات اقتصادی به صنعت طیور، خطر انتشار بیماری های قابل انتقال بین انسان و پرندگان را نیز افزایش می دهد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قاینات، دکتر مجید بلوکی مقدم رئیس شبکه دامپزشکی گفت: از آنجا که پرندگان محلی در اماکنی نگهداری می شوند که امکان تماس با پرندگان مهاجر و آزاد پرواز را دارند، لذا  نقل وانتقال و خرید فروش بدون ضابطه آنها می تواند موجب گردش عامل بیماری و انتقال آن به سایر پرندگان و یا انسان گردد که علاوه بر انتقال بیماری های مشترک ، باعث بروز خسارات جبران ناپذیری در صنعت طیور می گردد .

دکتر بلوکی مقدم گفت: در راستای جلوگیری از شیوع بیماریهای مهلک طیور و حفظ سلامت عموم مردم، شبکه دامپزشکی با دستفروشان طیور بومی و انواع ماکیان برخورد قضایی می نماید.

وی در پایان ضمن توصیه به عدم خرید طیور از دستفروشان و تشکر از همشهریان عزیز در رابطه با مساعدت در زمینه نظارت بهداشتی از مردم خواست در صورت مشاهده فعالیت پرنده فروشان دوره گرد با شماره تلفن های 056-32566450 الی 51 تماس حاصل نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی قاین
  • کد خبر : 320323
کلمات کلیدی
وحید عبدالهی

وحید عبدالهی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه