پنجشنبه 12 تیر 1404

flag
  • 1404/04/09 - 07:36
  • تعداد بازدید : 12
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

واکسیناسیون بیش از 700 قلاده سگ صاحب دار علیه بیماری هاری 

سگ های صاحب دار توسط اکیپ های واکسیناسیون شبکه دامپزشکی قاینات در برابر بیماری خطرناک هاری مایه کوبی می شوند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قائن، دکتر مجید بلوکی مقدم رئیس  شبکه دامپزشکی گفت: در راستای اقدامات بهداشتی مبارزه و کنترل بیماری های خطرناک دامی و مشترک بین انسان و دام از ابتدای سال جاری تا کنون کارشناسان واحد مبارزه این شبکه موفق به واکسیناسیون 722 قلاده سگ علیه بیماری هاری شدند.

بلوکی مقدم افزود: با توجه به اهمیت مبارزه با بیماری های مهلک و کشنده و قابل انتقال از دام به انسان، اکیپ های واکسیناسیون دولتی برابر برنامه سالانه، اقدام به مایه کوبی سگ های صاحب دار خانگی و همراه گله علیه بیماری خطرناک هاری می نمایند.

این مقام مسئول عنوان نمود: بیماری هاری یک بیماری کشنده قابل انتقال از دام به انسان می باشد که با گاز گرفتگی حیوانات احتمال سرایت بیماری هاری از دام های بیمار به انسان وجود دارد. بروز و شیوع احتمالی بیماری هاری را با انجام واکسیناسیون سگ های صاحب دار، اتلاف سگ های ولگرد و توجه شهروندان به توصیه ها و هشدارهای بهداشتی دامپزشکی و مراکز بهداشت می توان جلوگیری نمود.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار شبکه دامپزشکی قاین
  • کد خبر : 340958
کلمات کلیدی
وحید عبدالهی

وحید عبدالهی

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور