واکسیناسیون بیش از 40 هزار رأس دام در حاشیه مناطق حفاظت شده نهبندان
از ابتدای سال جاری 40 هزار و 994 راس دام سبک و سنگین در اطراف مناطق حفاظت شده شهرستان نهبندان علیه بیماریهای واگیردار و پرخطر واکسینه شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نهبندان، محسن آهنی رئیس شبکه دامپزشکی اظهار کرد: یکی از مهم ترین دلایل بروز و شیوع بیماری در حیوانات حیات وحش انتقال بیماری از حیوانات اهلی موجود در اطراف این مناطق می باشد و با توجه به عدم امکان واکسیناسیون حیوانات حیات وحش، واکسیناسیون دام های اهلی همجوار مناطق حفاظت شده با ایجاد ایمنی در دام های اهلی، سدی در مقابل چرخه عامل بیماری بین دام های اهلی و حیات وحش ایجاد می کند.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری 40 هزار و 994 رأس دام سبک و سنگین در اطراف مناطق حفاظت شده شهرستان نهبندان علیه بیماریهای واگیردار و پرخطر نظیر تب برفکی، آبله، طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بروسلوز و هاری واکسینه شده اند، گفت: اقدامات دامپزشکی در جلوگیری از شیوع برخی بیماریها در دامهای بومی حاشیه مناطق حفاظت شده این شهرستان به منظور پیشگیری از سرایت آنها در دامهای حیات وحش انجام میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان سم پاشی و ضدعفونی 17 هزار مترمربع جایگاه دام و سمپاشی بدن 11 هزار رأس دام سبک را از دیگر اقدامات انجام شده در اطراف مناطق حفاظت شده برشمرد و خاطرنشان کرد: برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به دامداران، عشایر و روستائیان ساکن در مناطق پیرامونی زیستگاه های حیات وحش شهرستان، اطلاعیه های آموزشی و توجیهی در این مناطق توزیع شد و در قالب پنج کلاس آموزشی، فراگیران مهارت های لازم را در این زمینه فرا گرفتند.