دیدار مدیرکل دامپزشکی استان با امامان جمعه شهرستان درمیان
مدیر کل دامپزشکی استان در جریان سفر به شهرستان درمیان با امام جمعه شهرستان دیدار و گفتگو نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درمیان، دکتر محمد علی بخشی کارشک مدیر کل دامپزشکی استان به همراه حجت الاسلام و المسلمین حیدری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی و دکتر ذوالفقاری رئیس و کارکنان شبکه دامپزشکی به دیدار حجت الاسلام و المسلمین خزاعی امام جمعه شهرستان درمیان رفتند و با وی گفتگو نمودند.
در این دیدار خزاعی کار دامپزشکی را سخت برشمرد و افزود : روزی نیست که خبری از خدمات دامپزشکی را نداشته باشیم مجموعه پویا و فعال است هر روز صبح شاهد نظارت های قرنطینه ای در شبکه دامپزشکی درمیان می باشم.
وی اذعان داشت: امروز که بیماری خاصی نداریم قدردان زحمات کارکنان دامپزشکی می باشیم و سلامتی مردم در دست کارکنان دامپزشکی می باشد و این ارزشمند است.
خزاعی تأکید نمود: با وظایف دامپزشکی و گستردگی آن مطلع هستم و نیاز به فرهنگ سازی و شناخت مردم از این وظایف گسترده دارد و خدمت صادقانه دامپزشکی را از طریق تریبون نماز جمعه و ... بیان خواهیم کرد و خداوند این کار جهاد گونه شما را می بیند و اجر دنیوی و اخروی را خواهد داشت.
بخشی گفت: شعار سال ۱۴۰۳ دامپزشکی صد سال خدمت، یک قرن افتخار است با همت کارکنان دامپزشکی خیلی از بیماری ها فقط نامی از آن باقی مانده است. البته بیماری های نوپدید هست که باید به تمامی بیماری ها حساس بود. بهترین راه مبارزه با دشمن با جدیت کار و به وظیفه خود عمل کردن است کار در دامپزشکی به معنای واقعی جهادی می باشد و کارکنان کار تیمی و گروهی را به بهترین شکل ممکن انجام می دهند.
وی در ادامه افزود: هیچ نقطه ای در شهرستان نیست که دامی در آن وجود داشته باشد و دامداری سخت کوش در آنجا زندگی کند و کارکنان دامپزشکی آنجا را رصد نداشته باشند.
در ادامه مدیر کل دامپزشکی استان دیداری با مولوی عبداللهی امام جمعه اهل سنت شهرستان درمیان داشت .
در این دیدار عبداللهی مطرح کرد: کار دامپزشکی مهم است چرا که با سلامت مردم در ارتباط می باشد در اسلام به سلامت تأکید فراوان شده و هر سخت گیری مجموعه دامپزشکی قطعاً در نهایت سلامت مردم را در پی دارد. خدمت به خلق خدا بسیار با ارزش است و قدردان تمام زحمات کارکنان دامپزشکی هستیم. باید خدمات دامپزشکی به مردم گفته شده و در این راه در کنار این مجموعه خدمات رسان خواهیم بود.
در این جلسه بخشی نیز اظهار داشت: تفاهم و دوستی رمز موفقیت در کار می باشد رفاقت در شبکه دامپزشکی درمیان کاملاً مشهود است و تمام دغدغه آنان کار است؛ در شبکه دامپزشکی درمیان هر نیرویی بیاید باید با تمام توان خود کار کند، این گفته نیروهای حاضر در شبکه است.
در پایان مدیر کل دامپزشکی استان به روستای نوزاد رفتند و از جشنواره روستایی به مناسبت روز ملی روستا و عشایر بازدید نمودند.
نظر دهید