سه شنبه 27 خرداد 1404

flag
  • 1400/10/28 - 07:34
  • تعداد بازدید : 482
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه کمیته پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان در شهرستان درمیان

سرپرست شبکه دامپزشکی درمیان : شهرستان درمیان دارای بیشترین واحد پرورش در استان را دارد/ آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کمین است

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی درمیان جلسه کمیته پیشگیری ازبیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ریاست ملاکی معاون سیاسی فرمانداری و با حضور خزاعی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان، دکتر ذوالفقاری سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان و سایر اعضا در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

ذوالفقاری سرپرست شبکه دامپزشکی درمیان در این جلسه با اشاره به اینکه شهرستان درمیان دومین تولید کننده گوشت سفید استان می باشد، تصریح کرد : شهرستان درمیان دارای بیشترین واحد پرورشی طیور در استان است که بروز بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان باعث ایجاد خسارت سنگین در صنعت طیور استان می شود .

 در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد همه دستگاه‌های متولی نسبت به انجام دقیق وظایف خود در بحث جلوگیری از ابتلای پرندگان و طیور موجود در شهرستان به آنفولاآنزای فوق حاد پرندگان عمل کنند و در صورت مشاهده علائم و موارد ابتدا ،سریعاً با هماهنگی با شبکه دامپزشکی شهرستان جهت مقابله با بیماری اقدام کنند و با تمام ظرفیت و توان خود جهت مقابله با ابتلا و شیوع بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان و طیور به کمک شبکه دامپزشکی شهرستان به عنوان مجری و متولی اصلی مقابله با بیماری های مشترک بین انسان و حیوان بشتابند.

 اقداماتی نظیر؛ حفر چاه معدوم سازی پرندگان و طیور آلوده و تلف شده، اطلاع رسانی به شبکه دامپزشکی شهرستان در صورت مشاهده مواردی از ابتلا به این بیماری و ... از دیگر مواردی بود که در این جلسه بر آن تأکید شد.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ها
  • کد خبر : 280873
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور