دوشنبه 10 آذر 1404

flag
  • 1404/05/26 - 07:12
  • تعداد بازدید : 15
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی  ـ توجیهی ویژه متصدیان عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان خوسف

متصدیان مراکز عرضه فرآورده های خام دامی با با ضوابط و دستورالعمل های حوزه کاری خود آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان خوسف دکتر یادگار سرپرست شبکه دامپزشکی گفت: با دعوت واحد نظارت این شبکه دامپزشکی، جمعی از متصدیان مراکز عرضه فرآورده های خام دامی با حضور در شبکه دامپزشکی خوسف با آخرین ضوابط و دستورالعمل های حوزه کاری خود آشنا شدند.

وی تصریح کرد: در این دوره آموزشی، آخرین ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی کنترل و نظارت بر فرآورده های خام دامی و اماکن عرضه، آشنایی با شرایط بهداشتی محیطی مراکز، آشنایی با شرایط نگهداری و توزیع فرآورده های خام دامی و آشنایی با بیماری بروسلوز (تب مالت) به حاضرین ارائه گردید.

لازم به ذکر است در این کلاس آموزشی ، بروشور بیماری بروسلوز در بین حاضرین توزیع گردید.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار شبکه دامپزشکی خوسف
  • کد خبر : 343870
کلمات کلیدی
وحید عبدالهی

وحید عبدالهی

تصاویر

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور