بازدیدهای نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی در جهت ارتقای کیفیت و تضمین سلامت و بهداشت
اکیپ نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان درمیان با هدف نظارت بر نحوه عرضه فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه، رستوران ها و فروشگاه های زنجیره ای و نیز به منظور ساماندهی و کنترل مسائل بهداشتی تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درمیان، دکتر جواد ذوالفقاری رئیس شبکه دامپزشکی گفت: این بازدید مشترک به منظور نظارت بر نوع گوشت مرغ عرضه شده در سطح شهرستان، رعایت روند زنجیره سرد حمل و نقل و مجهز بودن خودروهای حامل فرآورده های خام دامی به سیستم سرمایشی و خنک کننده انجام گردید تا این فرآورده ها با کیفیت مطلوب به دست مصرف کننده برسد.
ذوالفقاری در ادامه گفت: تأمین سلامت فرآوردههای خام دامی شهرستان در رأس برنامههای شبکه دامپزشکی درمیان قرار دارد و در این بازدیدها آموزش صنوف و تأکید بر رعایت موازین بهداشتی و رفع نواقص بهداشتی مهم از طریق تشدید نظارتها عملیاتی میشود.
وی تصریح نمود: امیدواریم با تلاشهای صورت گرفته، مواد خام دامی با سطح کیفی بهداشتی مطلوبی به دست مصرف کنندگان رسیده و مردم با اطمینان خاطر نسبت به خریداری و مصرف محصولات اقدام کنند.
این مقام مسئول در پایان عنوان کرد: کارشناسان شبکه دامپزشکی درمیان بر روند تولید، توزیع و عرضه مواد خام دامی نظارت جدی خواهند داشت و همشهریان میتوانند در صورت مشاهده هر گونه عرضه فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی، بلافاصله مراتب را با شبکه دامپزشکی شهرستان مطرح کنند.
نظر دهید