پایان طرح واکسیناسیون نیوکاسل در طیور بومی شهرستان بیرجند
نزدیک به 30هزار قطعه طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل در سطح شهرستان در 6 ماه نخست سال جاری واکسینه شدند.
به گزارش روابط عمومی شهرستان دامپزشکی بیرجند دکتر حسن علیزاده رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اعلام داشت در 6 ماه نخست سال جاری تعداد 29 هزار و 650 قطعه طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل به صورت آشامیدنی در روستاهای شهرستان بیرجند جهت پیشگیری از بیماری نیوکاسل واکسینه شدند.
وی افزود: انجام واکسیناسیون در جمعیت طیور بومی موجب افزایش سطح ایمنی طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل گردیده که این امر نیز می تواند اثرات مستقیم بر کنترل و پیشگیری از شیوع بیماری در جمعیت طیور صنعتی را به دنبال داشته باشد ،بیماری نیوکاسل یک بیماری حاد ویروسی در پرندگان است که تنها راه مقابله با آن از طریق واکسیناسیون و رعایت دقیق اصول امنیت زیستی می باشد.
وی در پایان از همشهریان درخواست نمود با توجه به نزدیک شدن به فصل سرما و آغاز مهاجرت پرندگان مهاجر وحشی و احتمال شیوع بیماریهای تنفسی مخصوصا آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در صورت مشاهده هرگونه تلفات در پرندگان مهاجر یا تلفات غیرعادی درطیور بومی در روستا ، مراتب سریعا جهت پیگیری به شبکه دامپزشکی شهرستان گزارش گردد.
نظر دهید