خدمات کشتار دام در روز عید قربان در کشتارگاه شهرداری بشرویه رایگان است
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه در جلسه ساماندهی کشتار دام، عید سعید قربان گفت :هرگونه کشتار دام در معابر ممنوع می باشد وشهروندان دام قربانی خود را به کشتارگاه شهرداری بشرویه هدایت نمایند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بشرویه دکتر سید حمید عبدی رییس شبکه دامپزشکی در جلسه ساماندهی کشتار دام در روز عید قربان که در محل شهرداری برگزار گردید گفت: فعالیت کشتارگاه شهرداری بشرویه در روز عید قربان تحت پروتکل های بهداشتی بیماری کرونا وبا حضور نماینده شبکه بهداشت ودررمان می باشد.
وی گفت: جلوگیری از تجمع در محیط کشتار گاه ،عدم ورود افراد غیر ذابح واستفاده از ماسک، ،دستکش و لباس بهداشتی جزءالزامات جهت ذبح دام می باشد.
عبدی گفت: جهت جلوگیری از خطر انتقال بیمارهایی مثل تب کریمه کنگو توصیه به نگهداری گوشت قربانی به مدت 24 ساعت در یخچال و قطعه قطعه کردن بعد از رعایت دوره پیش سرد می باشد .
طوافی معاون شهردار بشرویه در این جلسه گفت :شهرداری تمام تلاش خود را جهت ارتقاءبهداشتی گوشت استحصالی از کشتارگاه به کار می برد و فضای کشتار را قبل و بعد از کشتار ضدعفونی می نماید وجهت رفاه شهروندان کلیه خدمات کشتار دام در روز عید قربان در کشتارگاه شهرداری رایگان می باشد .
نظر دهید