طی طرح تشدید نظارت در سرایان انجام شد:
ضبط بیش از 150 کیلوگرم فرآورده غیر بهداشتی
رئیس شبکه دامپزشکی سرایان با اعلام این خبر گفت : طی طرح تشدید نظارت های بهداشتی مقدار 150 کیلوگرم فرآورده غیر بهداشتی ضبط و معدوم شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سرایان، "محمد صفرزاده" افزود:در ایام تعطیلات نوروز و تا پایان ماه مبارک رمضان این شبکه با تشکیل اکیپ های نظارت ویژه در دو نوبت کاری صبح و عصر مراکز و واحدهای عرضه فراورده های خام دامی را مورد بازدید بهداشتی قرار می دهد.
وی ضمن ابراز رضایت از وضعیت بهداشتی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان در این ایام افزود: طی این مدت تعداد 297 مورد بازدید بهداشتی از مراکز یاد شده صورت گرفت که طی آن مقدار 150کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی به علت عدم رعایت شرایط نگهداری و بهداشتی کشف و پس از طی مراحل قانونی معدوم شد.
صفرزاده گفت: با توجه به اهمیت سلامت شهروندان و مسافران و با هدف جلوگیری از مسمومیت های غذایی که گاهی سبب بیماری های گوارشی در انسان می شود، کنترل و نظارت شدید بر رستوران های بین راهی در این ایام انجام گرفت.
نظر دهید