• 1404/02/02 - 07:04
  • تعداد بازدید : 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی در خصوص فروش گوشت از پیش چرخ کرده به شهروندان

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند، با توجه به امکان تخلف برخی مراکز عرضه مواد پروتئینی در فروش گوشت از پیش چرخ کرده، واحد نظارت بر بهداشت عمومی شبکه دامپزشکی با موارد مشابه برابر مقررات برخورد قانونی می نماید .

دکتر حمزه ئی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند گفت: بازرسی و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از تولید تا عرضه توسط  کارشناسان دامپزشکی برای کنترل و پیشگیری از بروز بیماری های مشترک بین انسان و دام درحال انجام است .

وی تأکید نمود: با توجه به هشدارهای بهداشتی دامپزشکی و تهیه فرآورده های خام دامی از مراکز مجاز عرضه که تحت نظارت دامپزشکی است مطمئن ترین راه تضمین سلامت شهروندان می باشد و لازم است شهروندان در موقع خرید گوشت به شکل ظاهری ، رنگ و بوی آن توجه نموده و در صورت مشاهده تغییر رنگ و بوی بد مراتب را به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.

حمزه ئی تصریح نمود: خرید گوشت از پیش چرخ  شده غیر بهداشتی است و می تواند سلامت مردم رابه خطر بیندازد، شهروندان علاوه برتهیه گوشت از  مراکز معتبر باید به مهر و لیبل لاشه ها که توسط دامپزشکی صورت می گیرد توجه نمایند .

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار شبکه دامپزشکی بیرجند,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 337702
کلمات کلیدی
وحید عبدالهی

وحید عبدالهی

لینک کوتاه