اردوی جهادی پست دامپزشکی عشق آباد طبس با ایمن سازی بیش از 2 هزار راس دام سبک
ایمن سازی دامها، مراقبت فعال، درمان و آموزش دامداران و عشایر ایل طاهری ومنطقه چاه شور از توابع بخش دستگردان شهرستان طبس توسط پست دامپزشکی عشق آباد صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان طبس : دکتر هادیان رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان طبس ضمن اعلام این خبر گفت: در این اردوی جهادی یک روزه ، واکسیناسیون دامها علیه بیماریهای واگیر و مشترک بین انسان و دام ،دوره آموزشی بیماریهای واگیر و مشترک بین انسان و دام و مراقبت فعال و درمان دام و طیور در اردوی یک روزه عشایر ایل طاهری و منطقه چاه شور با ایمن سازی بیش از 2000راس دام سبک انجام شد.
هادیان افزود: اکیپ های دامپزشکی خدمات بهداشتی وکنترل،پیشگیری و مبارزه را در طول سال به طور مستمر در کلیه مناطق عشایری و روستایی شهرستان به بهره برداران ارائه می نمایند.
نظر دهید